Ernæringsfilosofi

En annerledes tilnærming til fôr

I IAMS ønsker vi at kjæledyret ditt skal være friskt og fornøyd. Derfor har vi i mange år forsket på kjæledyrs helse og ernæring.   

Siden 1946 har IAMS’ ernæringsfilosofi vært å utvikle fôr som inneholder animalske proteiner av høy kvalitet, noe som er viktig for at kjæledyr skal trives.   

Riktig fôr kan gjøre underverker for kjæledyr. Det styrker immunforsvaret, forbrenner fett, opprettholder sterke muskler og gir sunn fordøyelse. Riktig fôr gir også friske tenner, i form av et utsøkt måltid som kan nytes hver eneste dag.

Vi mener fôr skal være:

  • Basert på animalske proteiner for å oppfylle næringsbehovet til katter og hunder

  • Tilpasset hver livsfase. Vårt valpefôr bidrar til å gjøre valpen smartere og mer lærenem

  • Bra for både kjæledyr og eiere, f.eks. kattemat tilpasset husholdninger med flere katter eller fôr som forebygger hårballer


It's this kind of thinking that has made us pet nutrition leaders

Takket være IAMS’ forskning og fremskritt de siste 70-årene har hunde- og kattefôr blitt forbedret.  

Vi er innehaver av flere patenter, og vår forskning har kunnet dokumenterehelseeffekter som er allment akseptert. 

Vi er svært stolte av disse bidragene, som har gitt hunder og katter over hele verden bedre helse.

Kvalitetsernæring. Ingen kompromisser.


Kvalitet er kjernen i alt vi gjør. Vi bruker kun ingredienser av høy kvalitet i IAMS – kjæledyret ditt vil elske det. 

Vi følger svært strenge standarder for at ingrediensene skal holde høy kvalitet, og vi forsikrer oss alltid om at vårt næringsrike fôr er sunt og trygt for kjæledyr.

Vår misjon Vår misjon for innovasjon og kvalitet

Våre råvarer gjennomgår strenge tester gjennom hele produskjonsprosessen. Vi tar blant annet stikkprøver av animalske proteiner som minimum må tilsvare menneskelig konsum før de godkjennes for bruk. Alle de ferdige sekkene med fôr kontrolleres også før de forlater fabrikken.

Vi har over 120 kvalitetssikringstester som utføres på vårt IAMS-dyrefor. Vi tar også stikkprøver av hvert produksjonsparti for gjør en fullstendig analyse av næringsinnholdet.Vi tar også stikkprøver av hvert produksjonsparti for gjør en fullstendig analyse av næringsinnholdet. Alle våre ingredienser evalueres av strenge kvalitetskontroller og sikkerhetskrav.