100 % frysetørkede kjøttgodbiter

Vi presenterer IAMS Naturally rene kjøttgodbiter, laget av 100 % kjøtt og fisk som er frysetørket for å bevare all smaken og alle næringsstoffene, slik at du enklere kan opprettholde kjæledyrets helse.

En perfekt kombinasjon av velsmakende godbiter og sunn belønning, laget av nøye utvalgte kjøttstykker med naturlige ingredienser, uten korn og gluten.

Serien med IAMS Naturally-godbiter kommer i 3 gode smaker:

  • 100 % kyllingbryst med høyt proteininnhold som bidrar til å opprettholde sterke muskler
  • 100 % andebryst fra kvalitetsstykker, svært godt fordøyelig.
  • Oppskriften vår med 100 % laksefilet* er rik på omega 3 og 6, som bidrar til å gi katten en sunn hud og en blank pels**

*Laksevarianten er bare tilgjengelig i serien med frysetørkede godbiter for katter

**Bare gunstig når den serveres i kombinasjon med IAMS Naturally tørrmat

Hva innebærer frysetørket?

Frysetørking av mat er en flere hundre år gammel konserveringsmetode. Mange sivilisasjoner har opp gjennom historien benyttet seg av frysetørking, men metoden er kanskje mest kjent for å bevare maten til astronauter! Metoden bevarer alle næringsstoffene samt de gode smakene som kjæledyrene dine vil like.

Når kjøttet er tilberedt, fryses det ned og legges i en vakumpakning for å fjerne vann. Deretter varmes det opp igjen til romtemperatur, klar til å spises.

Godbiter uten kompromiss!

Godbitene inneholder ingenting annet enn 100 % kjøtt eller fisk. Kjæledyret får med andre ord ikke i seg skadelige ingredienser som er usunne eller fetende. Bare ren, velsmakende protein, slik at du kan gi kjæledyrene en godbit, samtidig som de opprettholder et sunt, aktivt og lykkelig liv.

Inneholder ikke ...

  • UTEN tilsatt sukker
  • INGEN kunstige farger
  • INGEN tilsetningsstoffer
  • INGEN GMO

Ser du etter gode smaker
til kjæledyret ditt?

Hvis kjæledyret liker å knase eller gnage, er IAMS Naturally midt i blinken.